020 472 44 06 info@spitsfysio.nl

Fysiotherapeuten

Angela Hadley

Sinds december 2004 werkt Angela Hadley fulltime in het Medisch Back Neck Center in Amsterdam Zuid. Angela is gespecialiseerd McKenzie therapeut en is hoofdpijn specialist. Ze spreekt tevens prima Engels en Italiaans. Ze werkt intensief samen met meerdere sepcialisten in Amsterdam en omgeving, waaronder sport en rugspecialisten.

Gevolgde opleidingen cursussen en interesses:

Opleiding fysiotherapie ( 1999-2003)
Fysiotherapeut JA1 heren hockey Amsterdam (veld en zaal) (2005-2010)
McKenzie A,D,C,D red. McKenzie examen ( 2007-2011)
Fysiotherapeut H1 Amsterdam zaal hockey (2007-2011)
Medical Taping deel 1 en deel 2 ( 2009)
Behandeling primaire hoofdpijn volgens methode Whatson (2013)
Motivational interviewing ( 2013)

Haar interesse gaat uit naar de rugproblematiek, sportfysiotherapie en medical taping.

Pauline Snijders

Pauline Snijders werkt vier dagen per week bij Aan Huis praktijk Groot Amsterdam en omstreken en heeft inmiddels al 30 jaar ervaring in de complexe zorg. Zij is Oedeem therapeut van oorsprong, maar is zich meer gaan specialiseren in de ouderenzorg. Pauline is teamleider buitendienst en tevens verantwoordelijk voor de planning van nieuwe patiënten. Zij participeert tevens in het MSnetwerk en FNS netwerk.

Gevolgde opleidingen, cursussen en interesses:

Oedeemtherapie ( 2010)
FNS (2016)
Neurorevalidatie (2018)

Jan Spits

Jan Spits heeft 16 jaar lang met veel plezier in het Andreas ziekenhuis gewerkt voordat hij zijn eigen praktijk opstartte.

Vanwege zijn achtergrond als hoofdklasse hockeyer en als cricket international is Jan altijd verbonden geweest aan verschillende sportploegen op het hoogste niveau.

Jan is geregistreerd McKenzie therapeut en is gespecialiseerd in Echografie Diagnostiek. Tevens is Jan lid van het Parkinsonnet.

Opleidingen, cursussen en interesses:

MDT McKenzie therapie A/B/C ( 2010-2013)
Echografie ( 2016-2017)

Jolande Schotten

Jolanda Hania werkt op dinsdag en vrijdag in de buitendienst bij Aan Huis praktijk Groot Amsterdam.

Zij is met name geïnteresseerd in algemene ouderdomsklachten en complexe klachten bij oudere mensen. Ze heeft zicht inmiddels hierin gespecialiseerd door meerdere cursussen op dit gebied te volgen. Daarnaast participeert zij naast haar werk in het CVA Netwerk van Amsterdam en omstreken.

Gevolgde opleidingen, cursussen en interesses:

Facilitatietechnieken binnen de neurorevalidatie, 2013
Ganganalyse en looptraining Basis, 2014
Fysiotherapeutische Oncologische Nazorg Basis, 2014
Neurorevalidatie ( 2018)

Wonne Back

Sinds kort bij de praktijk, maar al jaren ervaring. Wonne is gespecialiseerd in Dry Needling en hoofdpijn en heeft McKenzie A + B afgerond. Daarnaast specialiseert hij zich in Echografie diagnostiek en is werkzaam op dinsdag middag/ avond en donderdag op de locatie Ouderkerk. Buiten de fysiotherapie werkt hij ook als lichttechnicus bij bekende Nederlandse bands.

Gevolgde opleidingen, cursussen en interesses:

Dry Needling level 1 ( 2011)
Dry Needling level 2 ( 2012)
Medical Taping (2012)
Schouder Diagnostiek ( 2014)
Basic Life support, reanimatie ( 2014)
Watson Headache Approach ( 2016)
McKenzie therapie A + B ( 2019)

Sanne Lugard

Sanne Lugard is dagelijks aanwezig op de Praktijk Ouderkerk.

Zij is gevorderd in Medical taping, heeft McKenzie AB afgerond en is tevens COPD deskundige en begeleidt COPD oefengroepen en algemene oefengroepen. Tevens heeft zij affiniteit met kinderen en ouderen. Tevens is zij gespecialiseerd in Echografie diagnostiek.

Gevolgde opleidingen, cursussen en interesses:

Mckenzie A+B (2012)
Medical Taping Concept basis en gevorderd ( 2013)
COPD beweegprogramma ( 2014)
CVRM (2014)
Kniescholing (2015)
Echografie ( 2016-2017)

Yasmiin Omar

Yasmiin Omar is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag in de buitendienst en werkt tevens op dinsdag en donderdag op locatie Ouderkerk als waarnemer. Zij is algemeen fysiotherapeut met interesse in psychosomatiek, manuele therapie en wetenschappelijk onderzoek. Naast jarenlang zelf op topniveau atletiek te hebben beoefend, heeft zij veel ervaring opgedaan als trainer met het begeleiden van sporters en revalidanten.

Gevolgde opleidingen, cursussen en interesses:
Opleiding fysiotherapie (2009-2013)
Mulligan concept A+B+C (2014)
Medical Taping Concept (2015)

George Dunlop

George Dunlop werkt met twee interesse gebieden: Enerzijds behandelt hij patienten aan huis in verband met ouderdomsklachten. Anderzijds is hij ( hoofd) fysiotherapeut van VRA- Amsterdamse cricket Vereniging en het Nederlands Cricket team.

Wouter Hilbert

Wouter Hilbert is algemeen fysiotherapeut en specialist op het gebied van sport- en orthopaedische revalidatie. Tevens behandelt hij met Dry Needling. Hij is op woensdag en donderdag ochtend aanwezig op de locatie Stadionweg.

Gevolgde opleidingen, cursussen en interesses:

Dry Needling 2018
Reanimatie 2016
Biomechanical taping concent 2013
CAE course 2010

Paulien Koopmanschap

Paulien Koopmanschap is sportfysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Zij is, samen met Jan Spits, mede verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische handelingen bij alle teams van voetbalvereniging SV Ouderkerk en geeft tevens looptrainingen. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag behandelt zij naast patiënten in de praktijk ook patiënten aan huis die fysiotherapie nodig hebben.

Gevolgde opleidingen, cursussen en interesses:

Bachelor Bewegingswetenschappen ( 2008-2012)
Mulligan’s concepts (2014/2015)
Sportfysiotherapie ( 2017- heden)

Elly Bloem

Elly bloem heeft de afgelopen 20 jaar in Engeland als fysiotherapeut gewerkt in een ziekenhuis en is nu weer terug in Nederland. Zij werkt 2 dagen in de buitendienst met de patiëntencategorie die zij het meest interessant vindt: de ouderenzorg!

Gevolgde opleidingen, cursussen en interesses:

Samenwerkende disciplines

Francisca van de Laan

Francisca van de LaanFrancisca van de Laan verzorgt kinderfysiotherapie OuderAmstel. Zij is een geregistreerd (1996) kinderfysiotherapeut en heeft veel ervaring opgedaan in de particuliere praktijk voor kinderfysiotherapie, het speciale basisonderwijs, KDC en kinderfysiotherapie op de school voor doven en slechthorende kinderen.

Vanaf juni 2011 is zij haar eigen praktijk gestart om vanuit haar ervaring, betrokkenheid en enthousiasme de begeleiding van het kind in Ouderkerk en omgeving te gaan verzorgen.

Jolanda Brandse

Diëtetiek.

Jolanda Brandse is tevens werkzaam bij de Amstelring als diëtiste.

Zij werkt op maandag middag op Praktijk Ouderkerk.

Administratie

Noor Schut

Noor Schut is de balie assistente op praktijk Ouderkerk.

Zij is verantwoordelijk voor de algemene administratie van patiënten en voor producten verkoop.