020 472 44 06 info@spitsfysio.nl

Meer over Spits Centrum voor fysiotherapie

Spits Centrum voor fysiotherapie is al jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Ooit begonnen met behandelingen ‘aan huis’; nu is het een volwaardig gespecialiseerd centrum met samenwerkingsverbanden met artsen en andere disciplines. Gezien de grote verscheidenheid aan specialisaties onder de fysiotherapeuten is het mogelijk om u de beste zorg te bieden!

Behandeling

Wanneer u voor het eerst langskomt, zal de fysiotherapeut eerst een aantal stappen, vastgesteld door de overheid en uw zorgverzekeraar, moeten zetten voordat een diagnose kan worden vastgesteld. Indien u zonder verwijzing van een arts komt, wordt vooraf een screening gedaan om vast te stellen of u bij de juiste instantie bent. Hierna zal het onderzoek in gang worden gezet. Indien u met verwijzing van een arts komt, zal de fysiotherapeut na een voorgesprek direct met het onderzoek beginnen. Een eerste bezoek duurt 45 minuten. Het is tevens mogelijk om dezelfde dag ook behandeld te worden. Indien u dit wenst, zal de fysiotherapeut extra tijd voor u inplannen.

Elektronische verslaglegging:

De fysiotherapeut is verplicht een elektronisch dossier van u te maken. Uw zorgverzekeraar en de overheid hebben eisen gesteld omtrent uw dossier zodat zij zeker weten dat u de beste zorg krijgt. Dit is ook erg belangrijk voor het behandelproces, maar kost helaas tijd. Tijdens uw eerste bezoek zal een diagnose worden gesteld. Het behandelproces zal met u besproken worden en de behandeling zal beginnen. Met uw goedkeuring wordt nauw contact gehouden met uw (huis)arts.