020 472 44 06 info@spitsfysio.nl

Meer over Spits Centrum voor fysiotherapie

Spits Centrum voor fysiotherapie is al jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Ooit begonnen met behandelingen ‘aan huis’; nu is het een volwaardig gespecialiseerd centrum met samenwerkingsverbanden met artsen en andere disciplines. Gezien de grote verscheidenheid aan specialisaties onder de fysiotherapeuten is het mogelijk om u de beste zorg te bieden!

Behandeling

Wanneer u voor het eerst langskomt, zal de fysiotherapeut eerst een aantal stappen, vastgesteld door de overheid en uw zorgverzekeraar, moeten zetten voordat een diagnose kan worden vastgesteld. Indien u zonder verwijzing van een arts komt, wordt vooraf een screening gedaan om vast te stellen of u bij de juiste instantie bent. Hierna zal het onderzoek in gang worden gezet. Indien u met verwijzing van een arts komt, zal de fysiotherapeut na een voorgesprek direct met het onderzoek beginnen. Het is tevens mogelijk om dezelfde dag ook behandeld te worden. Indien u dit wenst, zal de fysiotherapeut extra tijd voor u inplannen.

Elektronische verslaglegging

De fysiotherapeut is verplicht een elektronisch dossier van u te maken. Uw zorgverzekeraar en de overheid hebben eisen gesteld omtrent uw dossier zodat zij zeker weten dat u de beste zorg krijgt. Dit is ook erg belangrijk voor het behandelproces, maar kost helaas tijd. Tijdens uw eerste bezoek zal een diagnose worden gesteld. Het behandelproces zal met u besproken worden en de behandeling zal beginnen. Met uw goedkeuring wordt nauw contact gehouden met uw (huis)arts.